Conferinţa naţională de hipoterapie

blank

Fundația Pentru Comunitate, împreună cu MOL România organizează pe data de 6 iunie 2015, prima Conferință Națională de Hipoterapie.

New-ImageScopul conferinței este promovarea activităților în curs de dezvoltare din domeniul hipoterapiei, dezvoltarea relațiilor dintre profesioniști și organizații de specialitate din țară și din străinătate, respectiv inițierea unui forum în hipoterapie.

Evenimentul are loc la Carei, în judeţul Satu Mare, la Castelul Károlyi (Manejul Asociației Equus).

Sunt aşteptate să se înscrie la acest eveniment – alături de specialiști din acest domeniu – persoanele interesate în hipoterapie sau în terapii asistate de animale și terapeuții care doresc să-și aprofundeze cunoștințele.

Temele abordate în cadrul acestei conferinţe vor fi discutate de specialişti români şi străini sub coordonatorea științifică a doamnei Dr. Violeta Stan, iar prezentările susţinute vor fi următoarele:

Dott.ssa Daniele Nicolas CITTERIO (Italia), Federația Italiană de Hipoterapie, Milano: Metoda de reabilitare globală cu ajutorul calului.
BOZORI Gabriella (Ungaria), Federația Maghiară de Hipoterapie, Fót: Terapiile asistate de animale, în special hipoterapia.
BALOGH Csilla (România), Asociația Hip-Tep, Aiud: Dezvoltarea proceselor cognitive cu ajutorul hipoterapiei.
Erika WEISZ (România), Asociația HorsEmotion, Timișoara: Sunt special și merit un terapeut special! Hipoterapie – o metodă de abilitare globală.
Anca Violeta BÎLBĂ (România), Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia, Constanța: Abordarea prin terapie cu ajutorul calului a copiilor cu afecțiuni psihice.
Înscrieri și condiții de participare:

Cei interesaţi de participarea la această conferinţă sunt rugaţi să completeze formularul disponibil la linkul următor şi să îl transmită ulterior pe email la adresa mentor@pentrucomunitate.ro până la data limită de înscriere: Formular de înscriere.

Participarea este gratuită, iar cheltuielile de transport și de cazare se acoperă de fiecare participant.

Data limită de înscriere: 15 mai 2015.

Contact:

Organizator științific: Török Melinda Mária, torokmezes@gmail.com, 0740-771093

Coordonator eveniment: Pap Zsuzsa, mentor@pentrucomunitate.ro, 0752-018760

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.