Concert caritabil sustinut de Viky Red

Creative Puzzles împreuna cu The Vintage Pub si Help Autism va invita miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 20:00, în Centrul Vechi la o seara plina de distractie si voie buna.

702386_10152092415699793_78118831_n Pe lânga acestea, va asteapta si o tombola cu premii surpriza la care sunteti invitati sa achizitionati cât mai multe bilete. Banii strânsi vor merge catre asociatia Help Autism, pentru ca ne dorim sa ajutam copiii din centrul asociatiei sa-si poata continua terapia împotriva autismului.

Autismul este o tulburare ce se manifesta prin ruperea legaturilor cu lumea exterioara si intensificarea vietii interioare. Acesta se observa la vârste fragede (înainte de 3 ani), iar simptomele obisnuite ale autismului sunt actiuni repetitive, contact si comunicare limitata cu alte persoane, dar si lipsa intereselor personale. Statisticile internationale realizate releva o incindenta alarmanta a tulburarilor din spectrul autismului: 1 din 252 fete, 1 din 54 de baieti si 1 la 88 de copii sunt diagnosticati cu tulburare de spectru autist, potrivit Centers for Disease Control, Atlanta.

Evenimentul este sustinut de Viky Red, Radu Vastag (Bere Gratis), Georgiana Ionita – GI Atelier, Iulia Dumitru (make-up artist), Teatrul TABU, Toatemagazinele.ro, Which Iz Good, Ioana D`art, Archvision Studio, AlexaFitt, Concerte Azi, Calendar Evenimente, Hyp Tv, Hyper Flash si Radio DEEA.

Organizatorii îsi rezerva dreptul de a modifica programul, din motive dependente sau independente de vointa lor. Aceste modificari vor fi anuntate în prealabil.

Pentru întrebari suplimentare legate de eveniment, va rugam luati legatura cu OMAT Ana-Maria pe adresa de email: ana_omat@yahoo.com.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina de facebook a campaniei, la adresa :  https://www.facebook.com/Creative-Puzzles/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.