Companiile pot direcţiona 20% din impozitul pe profit, pentru salvarea copiilor cu malformaţii grave

Asociaţia “Salvează o inimă”, în parteneriat cu cele mai importante clinici la nivel național și internaţional, anunţă succesul proiectului umanitar “Să fim oameni”, prin intermediul căruia au fost salvaţi, în anul 2015, peste 50 de copii români cu malformaţii grave.

salveaza o inima La ineditul proiect, derulat exclusiv în mediul online, pe platforma de donaţii www.salveazaonima.ro, s-au alăturat peste 50.000 de persoane şi companii româneşti şi internaţionale, înregistrându-se donaţii de peste 350.000 de Euro.
Tot în 2015, Asociația din România a derulat, în parteneriat cu Fundația Trafigura – una dintre cele mai mari organizații din lume, campania internațională “Save a Heart”, în cadrul căreia orice donație înregistrată pe platforma proiectului, era dublată de fundația internațională. Campania a fost promovată de inițiatori, printr-o acțiune sportiv-umanitar, la Maratonul Internațional de la Lausanne 2015, iar fondul de 41.166 de Euro donați va fi direcționat pentru operațiile a 10 copii din România care prezintă malformații grave ale inimii.
Asociatia „Salvează o inimă” și-a propus ca, în anul 2016, să continue proiectul umanitar unic în țara noastră și invită companiile să se alăture inițiativei, prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit către salvarea copiilor cu malformații grave. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit datorat statului român, dacă se încadrează în limita a 0,3% din cifra de afaceri, pe baza unui contract de sponsorizare.
Mai multe detalii despre campaniile umanitare ale Asociatiei “Salveaza o inima”, cât și informații despre sponsorizarea proiectului cu 20% din impozitul pe profit al companiilor, găsiți pe www.salveazaoinima.ro.
Asociația “Salvează o inimă” a fost inființată pe data de 17 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.