Cocoon Recordings lanseaza compilatia anuala L

L by Cocoon

Revenind la compilatia “L”, volumul de anul acesta se concentreaza pe numele noi intrate in echipa Cocoon: compilatia debuteaza cu o colaborare intre Visionquest si Tale Of Us, dupa care continua cu o serie de nume de referinta in tech house-ul european, de la Christian Smith pana la italienii de la Doomwork. Toate piesele din acest volum sunt premiere absolute. 





Cocoon  L – tracklisting:


 1. Tale of Us & Visionquest – Equilibrio

 2. Rampa & Re.You feat. Meggy – Yeah Yeah Yeah

 3. Tim Green – Curious Smile

 4. Doomwork – Independence

 5. Sian – East Of Eden

 6. Adam Port – Black Noise

 7. Christian Smith – Systemwide

 8. Paul Ritch – Wall To Wall

 9. Mark Reeve – Planet Green

10. Secret Cinema & Peter Horrevorts – Ana Bola

11. Guy J – Genesis

12. Daniel Stefanik – Everything Goes Green


Jun 11 2012 Into The Magic … Cocoon Heroes @ Amnesia, Ibiza

Main Room: Sven Väth, Cassy

House Terrace: Ricardo Villalobos, Sascha Dive

Cocoon Recordings va lansa compilatia “L” pe data de 11 iunie 2012. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.