Coachella prezinta un line-up incredibil pentru 2014

Logo Coachella California

Line-up-ul Coachella 2014 a fost publicat, si putem afirma ca este un adevarat blockbuster. In fiecare an au loc doua weekend-uri “zgomotoase” in Indio, California, care combina toate genurile din zona clubbing-ului fara omisiuni. Dupa cum se zvonea, Outkast si-a confirmat aparitia pentru headline-uri de vineri seara, atat pentru data de 11, cat si pentru data de 18 ianuarie, caruia i se alatura Muse si Arkade Fire care vor acoperi noptile de sambata, respectiv de duminica.

Pentru fanii zonei dance, acesta este un nou an reprezentativ. Vineri, succese tinere precum Zedd, Flume sau Martin Garrix, Carnage vor imparti fanii cu Girl Talk si Charmeo.  Skrillex deschide seara de sambata, in timp ce Calvin Harris, Alesso si Disclosure se vor numara printre invitatii de duminica. Acestea fiind spuse, pregatiti-va pentru adrenalina!

Coachella a gazduit, de asemenea, importante reuniuni care au reprezentat un precedent pentru Outkast, precum Pixie`s, Rage Against The Machine, Pavement, Iggy si The Stooges, Jesus si Mary Chain, Portishead, Faith No More, My Bloody Valentine, Big Audio Dynamite, At-The Drive In, si Pulp. Headlinerii anului 2013, The Stone Roses si Blur au mixat in stilul propriu american la ultimele reuniuni din cadrul turneelor acestui festival.

Coachella 2014
Coachella 2014

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.