Club de carte de psihologie, în fiecare luni a lunii

blank

În fiecare luni din lună incepand cu data, de, 3 decembrie 2018,  ne întâlnim să discutăm câte o carte de psihologie. Le-am ales pe cele mai bune din cele pe care le-am citit, despre care abia așteptăm să aflăm și părerea voastră 🙂

Cum funcționează:
Vezi mai jos care este cartea fiecărei luni, te înscrii în clubul nostru și vii la întâlniri. Îți cumperi cartea sau o comanzi și vii cu ea citită… sau parțial citită. Sau măcar răsfoită 🙂 Hai, că avem și weekendul dinainte! 🙂
Povestim despre ea, povestim despre noi, plecând de la ea și ( ! ) tragem la sorți câștigărul cărții lunii următoare 🙂
Cu alte cuvinte: aflăm lucruri noi și ne împrietenim.
Ceaiul și biscuiții sunt din partea casei!
Susținerea voastră: 20 lei   

* Cartea lunii august: Metoda daneză de creștere a copiilor (fiind prima, nu e nevoie să o citiți, doar discutăm și ne cunoaștem) 🙂 http://www.elefant.ro/carti/carte/parenting-si-familie/relatii-de-familie-si-sanatate/metoda-daneza-de-crestere-a-copilului-1004602.html (6 august)
* Cartea lunii septembrie: Părinții toxici
http://carturesti.ro/carte/parintii-toxici-1663951 (3 septembrie)
* Cartea lunii octombrie: Secretul cuplurilor fericite
http://www.elefant.ro/carti/carte/parenting-si-familie/relatii-de-familie-si-sanatate/secretul-cuplurilor-fericite-cum-sa-depasim-crizele-si-conflictele-din-cuplu-317236.html (1 octombrie)
* Cartea lunii noiembrie: Pofte demonice 🙂
http://www.elefant.ro/carti/carte/psihologie-pedagogie/psihologie-practica/pofte-demonice-vampirul-psihic-din-noi-si-din-ceilalti-226646.html (5 noiembrie)
* Cartea lunii decembrie: Arta de a cultiva relații durabile
http://www.elefant.ro/carti/carte/psihologie-pedagogie/psihologie-practica/arta-de-a-cultiva-relatii-durabile-6471.html (3 decembrie)

Moderator: Georgiana Codrescu – consilier pentru dezvoltare personală, a scris recenzii de carte pe www.bookblog.ro și a publicat povestiri scurte în Revista de povestiri.

Așteptăm înscrierile voastre la gia@landofoz.ro sau prin SMS 0727235888

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.