Christopher Lawrence a lansat clip-ul oficial pentru piesa OK to GO

Christopher Lawrence

 

Pentru aceasta productie, Lawrence, a facut o trecere prin trance, a folosit element din psyhedelic trance, putin techno si o parte de underground trance classic. Celebrul producator este considerat unul dintre pionierii genului trance, fiind un artist care a debutat in urma cu mai bine de 20 de ani, in acest timp nu a incetat sa isi reconstruiasca stilul. 

Clipul oficial pentru “OK to GO” a fost filmat la Beyond Wonderland, unul dintre cele mai mari festivaluri din California de Sud, si prezinta o calatorie in lumea Dj-ilor si a fanilor muzicii dance. 

Dupa lansarea oficiala a piesei, Lawrence a primit suport din partea unor artisti precum: Ferry Corsten, Markus Schulz, Sean Tyas, Morgan Page, Steve Aoki, Giuseppe Ottaviani, Manuel Le Saux, Paul Trainer, Reaky, Tempo Giusto, Liam Wilson, Greg Downey, Seven Ways, Claudia Cazacu, Omair Mirza, Gordon Coutts, Ian Buff, Karybde and Scylla, Chris Herrera, DJ Bissen, Ronald de Foe, Fido X, Martin Libsen, Phil Taylor, Paul Jacobson, Fergie & Sadrian, Team 140.

 

video: Christopher Lawrence – OK to GO (Pharmacy Music) 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.