Cerbul de Aur: „Pulsul zilei” se ia de la Braşov

  • Jurnalistul Radu Andrei Tudor aduce informaţii utile pentru publicul Festivalului

Emisiunea Pulsul zilei revine la TVR 1 cu ediţii speciale dedicate Festivalului Internaţional Cerbul de Aur. De luni, 19 august şi până duminică, 25 august, jurnalistul Radu Andrei Tudor va aduce în direct din Piaţa Sfatului informaţii utile şi de interes pentru publicul spectator şi telespectator, precum şi interviuri în exclusivitate.

„Părăsim studioul Știrilor pentru a lua pulsul Cerbului de Aur – un eveniment de prestigiu al televiziunii publice”, declară Radu Andrei Tudor. „Vom fi în direct, din Piaţa Sfatului, cu un program de actualităţi, cu informaţii utile şi materiale jurnalistice despre pregătirea şi desfăşurarea unuia dintre cele mai mari festivaluri din România. Telespectatorii vor afla, printre altele, detalii despre vedete, pretenţiile lor, dar şi despre atracţiile turistice, despre  cum îşi pot petrece timpul liber în zonă sau despre trafic”, adaugă Radu Andrei Tudor.

Totul transmis dintr-un loc simbol al Braşovului – Piaţa Sfatului, într-un dialog relaxat cu organizatori, autorităţi, concurenţi şi alţi invitaţi, de luni până duminică, de la ora 20.30, în ediţiile speciale Pulsul zilei, difuzate în direct.   

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, în perioada 22-25 august.

Pentru cele patru zile ale evenimentului, organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj – în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.