Cea mai exotică apariţie masculină din industria muzicală românească, maine dimineata la Radio Deea cu Nechifor Petrut

Hevito, cântăreţul din Republica Dominicană  se ține de cuvânt și, încet dar sigur începe să-și clădească o carieră în showbiz, așa cum a declarat încă de anul trecut.

QP9A1751

După ce şi-a lansat primul single „Mueve tu cuerpo” în 2012, artistul, originar din Punta Cana, scoate pe piaţă o nouă melodie. Intitulată „Estoy bailando”, piesa te face să dansezi încă de la primul acord, ritmurile de club combinate cu instrumente specifice muzicii latino fiind foarte antrenante. Noul single a fost produsă la Class Music Studio de către Mihaela Cernea (Class), Alex Toma (WiseNoize) şi Hevito, care se pregăteşte de zor alături de Crina Mardare la Şcoala de Muzică Crina Mardare Music Experience.
Cântăreţul a reuşit să atragă atenţia în ţara sa până şi preşedintelui Republicii Dominicane care, în 2005, l-a aplaudat îndelung şi l-a felicitat personal pentru prestaţia sa la o gală dedicată victimelor atentatului terorist din SUA, de la 11 septembrie. Mai mult, preşedintele a fost şi cel care ”l-a botezat”  „Hevito”, numele de scenă pe care artistul îl foloseşte, acest cuvânt însemnând măreţ sau învingător.
Hevito, pe numele real Manuel Severino Hernandez, cântă încă de la vârsta de 17 ani, iar în 2002 a debutat în muzică alături de trupa sa “Underground”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.