Ce spune culoarea casei tale despre tine

Psihologii sustin ca nuantele folosite in decorarea si amenajarea casei reflecta personalitatea proprietarilor.

decor living modern portocaliuDe obicei, alegem sa ne decoram locuinta in culorile care ne plac, fara sa ne gandim prea mult la insemnatatea si impactul psihologic al fiecarei culori. Si tocmai pentru ca alegem culorile din instinct, paleta cromatica a casei ne tradeaza personalitatea.

Afla ce spun culorile folosite in amenajarea interioara a casei tale despre tine si cum le poti combina, pentru a obtine o locuinta echilibrata si plina de stil.

Nuantele neutre – alegerea persoanelor echilibrate

idei amenajare living nuante reci canapea verde covor albDaca ti-ai decorat casa in nuante neutre – bej, maro, gri, culoarea nisipului, a granitului sau a marmurei – esti o persoana echilibrata si practica. Aceste nuante constituie o baza excelenta pentru crearea unui decor in stil clasic, dar se preteaza la fel de bine si pentru interioarele moderne, fiind usor de asortat si accesorizat. Culorile pamantului se potrivesc cu piese de mobilier din lemn, accesorii din fier forjat, textile din fibre naturale, dar si cu elemente decorative din metal sau sticla.

Un amanunt important – nuantele neutre pot fi alese in decorarea si amenajarea oricarei incaperi din casa, fie ca vorbim despre living, dormitor, baie sau bucatarie.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/ce-spune-culoarea-casei-tale-despre-tine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.