Filmul pe marile ecrane

Recomandari : 

             brick     ZONA DE PERICOL 

BRICK MANSIONS) 

(2014), 1h50m, N15        ACTIUNE, CRIMA, DRAMA
Paul Walker, David Belle, RZA
Starul francizei “Furios si iute” interpreteaza un politist sub acoperire a carui misiune este sa aduca in fata justitiei un gangster deosebit de periculos. In arsenalul acestuia se afla o bomba atot-distrugatoare. Pentru a izbandi, eroul trebuie sa se infiltreze in grupul gangsterului, intr-un joc pe muchie de cutit.

 

transcenTRANSCENDENCE: VIATA DUPA MOARTE  
(TRANSCENDENCE) 

(2014), 2h10m, AP12        ACTIUNE, MISTER, SF
Johnny Depp, Kate Mara, Rebecca Hall, Morgan Freeman
Doctorul Will Caster (Depp) este cel mai apreciat cercetator din domeniul inteligentei artificiale, cautand solutia de a reuni intr-o singura masinarie constiinta colectiva, cu informatii din toate domeniile stiintei si emotia umana. In urma unui accident Will devine prima constiinta uploadata intr-un sistem informatic, care cauta incontinuu sa obtina controlul si puterea suprema.

spiderman2UIMITORUL OM-PAIANJEN 2 3D 
(THE AMAZING SPIDER-MAN 2 3D) 

(2014), 2h30m, AP12        ACTIUNE, AVENTURI, FANTASTIC
Jamie Foxx, Emma Stone, Dane DeHaan, Andrew Garfield
La un an de la lupta sa cu Soparla, Peter Parker are o viata plina pe care si-o imparte intre eliminarea infractorilor si timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea facuta tatalui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, insa pur si simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnura dramatica pentru ei cand intra in scena un nou villain, Electro, iar Peter descopera alte si alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale.

gigoloGIGOLO DE OCAZIE  
(FADING GIGOLO) 

(2014), 1h40m, N15        ACTIUNE, AVENTURI, FANTASTIC
John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Sharon Stone, Sofia Vergara
Fading Gigolo spune povestea lui Fioravante (Turturro), care se hotaraste sa devina un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului sau, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de “manager”, cei doi sunt repede prinsi in mrejele amorului si banilor.

http://youtu.be/t2epX4tXfic

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.