Castigatoarea premiului Best Small House 2013 este o casuta de lemn din SUA

blank

Titlul de Cea mai frumoasa Casa de mici dimensiuni a anului 2013 a fost castigat de o superba cabana din lemn, desfasurata pe mai putin de 75 metri patrati, din Oregon, SUA.

 

exterior casa lemn 75 metri patratiCasuta cocheta apartine unui cuplu aflat in pragul pensionarii si intruneste toate conditiile unui trai confortabil, relaxat si linistit.

Micuta casa din lemn, fara etaj, este compusa din hol, living, bucatarie, o baie si doua dormitoare. Centrul locuintei este, fara indoiala, zona de zi, a carei compartimentare deschisa contribuie la marirea vizuala a spatiului. La intersectia holului, bucatariei si livingului se afla un godin ce incalzeste intreaga zona de zi, fiind totodata un element decorativ specific unei constructii din lemn.

dormitor casa lemn 75 metri patratiPentru a delimita vizual holul de living si bucatarie, Nil Pearlson, arhitectul care a conceput si dezvoltat proiectul castigator, a ales diferite tipuri de pardoseli: travertin pentru hol si parchet laminat pentru bucatarie si living.

Interiorul casutei a fost finisat in nuante placute, calduroase, apropiate de nuanta naturala a lemnului, prezent la tot pasul, in intreaga locuinta: pardoseala, grinzile de pe tavan, tamplaria ferestrelor, usile interioare, cele exterioare si piesele de mobilier.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/imagini-cu-castigatoarea-premiului-best-small-house-o-casuta-de-lemn-din-sua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.