Casa pe care o descarci GRATUIT de pe net si ti-o construiesti singur

Daca ai asamblat macar o data in viata un birou sau o masa inseamna ca te vei descurca, fara probleme, sa-ti construiesti o casa intreaga, avand la indemana planurile pe care le poti descarca gratuit de pe internet si, desigur, materialele necesare.

1-casa lemn prototip wikihouse 40 festivalul de design londraCel putin asta sustin inventatorii casei WikiHouse v4.0 care au prezentat recent primul model de casa din aceasta serie, chiar la Festivalul de Design din Londra, asambland prototipul pe una dintre strazile capitalei Marii Britanii.

Chiar daca suna cel putin ciudat, daca nu chiar imposibil, inventatorii WikiHouse v4.0, Alastair Parvin si Nick Ierodiaconou, spun ca nu trebuie sa detii o imprimata speciala pentru a putea construi o astfel de casa din lemn.

Trebuie doar sa descarci gratuit schitele pieselor proiectului ales si sa mergi cu ele la o firma specializata in debitarea computerizata 3D a lemnului, ce se realizeaza cu ajutorul unui router CNC. Specialistii de acolo iti vor debita in cel mai scurt timp toate piesele necesare, conform schitelor, iar tie nu-ti va ramane decat sa…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/10/casa-pe-care-o-descarci-gratuit-de-pe-net-si-ti-o-construiesti-singur/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.