Caravana Poveștilor spune Namaste

Duminică, 17 septembrie, atmosfera fascinantei Indii ajunge în Parcul Drumul Taberei. Poveștile sunt cele care ne vor purta în lumea prințeselor, maharajahilor și fachirilor, în lumea șerpilor dansatori și a elefanților întelepți.

Iar odată ce poveștile ne-au introdus în atmosferă, vom participa apoi, fiecare, la naşterea misterului, colorând propriile mandale.

Într-un final, povestea indiană va prinde viață cu ajutorul eroilor de la teatrul de păpuși.

Programul călătoriei inițiatice va fi următorul:
– atelier de lectură (între 17.00 şi 18.00) – aflăm lucruri fascinante despre cultura Indiană,
– atelier de creativitate (între 18.00 şi 19.00) – colorăm mandale,
– teatru de păpuşi (de la 19.00 la 20.00) – călătorim imaginar alături de noii prieteni.

Caravana Poveștilor Ediția a 2-a” este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și realizat în parteneriat cu Asociația BASAR şi Asociaţia Young Initiative (AYI). În sectorul 5, Caravanei Poveștilor i s-a mai alăturat un partener, Primăria Sector 5.
Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor! Misiunea BMB este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunității prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe https://www.bibmet.ro/şi pe pagina de facebook. Persoană de contact:
Marilena Chiriţă / 0772 002 418 / marilena.chirita@bibmet.ro
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării. Va asteptam!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.