Caravana Poveștilor

Plasticul se transformă și primește o nouă formă!

Dacă e iulie, e „Iulie fără plastic”, e iulie în care îi găsim plasticului și alte întrebuințări.
Duminică – 23 iulie, Caravana Poveștilor aduce în Comuna Gruiu cel mai inventiv atelier de reciclare creativă din câte s-au văzut!
Copiii, părinții și bunicii sunt așteptați să descopere cum se pot transforma o sticlă de plastic, un pahar sau un dop, într-o jucărie sau un obiect de artizanat.
Limita este impusă doar de imaginație, iar din aceasta avem destulă …
Deci, nu uitați, în curtea Casei de Cultură Ștefan Iordache, plasticul se transformă și primește o nouă formă!
Vom citi povești despre natură, vom realiza ateliere de reciclare creativă, iar o piesă de teatru ne va spune ce pățesc cei care nu sunt grijulii cu mediul înconjurător.
Programul evenimentului este următorul:
– atelier de lectură (între 18.00 şi 19.00),
– atelier de creativitate (între 19.00 şi 20.00),
– teatru de păpuşi (de la 20.00 la 21.00).

„Caravana Poveștilor Ediția a 2-a” este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și realizat în parteneriat cu Asociația BASAR şi Asociaţia Young Initiative (AYI).
Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor! Misiunea BMB este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunității prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe https://www.bibmet.ro/     si pe pagina de facebook. Persoană de contact:
Marilena Chiriţă / 0772 002 418 / marilena.chirita@bibmet.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.