Cannes 2013 – cum s-au imbracat vedetele pe covorul rosu

Eva Longoria la Cannes 2013

Festivalul de Film de la Cannes nu lanseaza doar cele mai noi aparitii cinematografice ci si ultimele creatii vestimentare haute-couture alaturi de bijuterii unice in lume. La Cannes orice aparitie in public este si o declaratie de stil.

Multe staruri internationale care au pasit deja pe covorul rosu al celei de-a 66-a editii a festivalului.

Printre cele mai titrate aparitii la aceasta editie a Festivalului de Film de la Cannes 2013 a fost cea a actritei Jessica Chastain. Si nu numai datorita rochiei albe Versace pe care a purtat-o, ci mai ales datorita colierului Bulgari cu diamante si safire care a apartinut actritei Elizabeth Taylor. Jessica Chastain a participat, ieri, la vizionarea filmului Cleopatra si la cocktailul aniversar a 50 de ani de la premiera clasicului hollywoodian, cu Elizabeth Taylor si Richard Burton in roluri principale.

Jessica Chastain pe covorul rosu de la Cannes

Actrita si top-modelul Milla Jovovich a purtat pe covorul rosu de la Cannes 2013 o rochie Chanel haute-couture (stanga) si, in dreapta, intr-o creatie Prada.

Milla Jovovich pe covorul rosu

Actrita Sharon Stone  a etalat la Festivalul International de Film de la Cannes o superba rochie albastra marca Roberto Cavalli.

 

Actrita Sharon Stone pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Cannes

vedete pe covorul rosu la Cannes silver-gold
vedete pe covorul rosu la Cannes vv vedete pe covorul rosu la Cannes cannesrexfeatures_2357080t v vedete pe covorul rosu la Cannes vedete cannes 4 vedete cannes 45 vedete cannes vedete cannes.jpg 2 "Behind The Candelabra" Premiere vedete pe covorul rosu la Cannes 34 vedete pe covorul rosu la Cannes 35f vedete pe covorul rosu la Cannes 54 vedete pe covorul rosu la Cannes 65 vedete pe covorul rosu la Cannes 75 vedete pe covorul rosu la Cannes 556 vedete pe covorul rosu la Cannes gg vedete pe covorul rosu la Cannes pink

Sonam Kapoor intr-o rochie cu imprimeuri la Festivalul de Film de la Cannes in 2013

 Sursa: eastweek.com.hk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.