Calendarul Pirelli, ediţia 2020 – sâmbătă, la TVR 3

Sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 21:00, Marius Constantinescu ne invită să urmărim o ediţie specială a emisiunii „Vizual” dedicată lansării unuia dintre cele mai faimoase calendare de lux, apreciate de colecţionarii din întreaga lume.

Respectând tradiţia ultimilor ani, şi în 2020, Marius Constantinescu ne aduce informaţii de la un eveniment internaţional de cea mai largă notorietate: lansarea Calendarului Pirelli. Organizat în decembrie 2019, evenimentul a marcat lansarea ediţiei 2020 a Calendarului care cuprinde 132 de pagini, cu secţiuni din opera lui Shakespeare, Romeo şi Julieta, cu fotografii ale protagoniştilor poveştii, precum şi cu oraşul Verona.

Este pentru prima dată când Calendarul Pirelli este realizat de un fotograf italian şi pentru prima dată când se renunţă la formatul clasic, ediţia 2020 având intercalate fragmente din scrierile originale shakespeariene. Protagonistele ediţiei pe anul 2020 ale Calendarului sunt Emma Watson. Claire Foy, Mia Goth, Chris Lee, Indya Moore, Rosalía, Stella Roversi, Yara Shahidi şi Kristen Stewart.

Culoarea, forma, expresia sau lumina spun în ediţia 2020 a Calendarului povestea „În căutarea Julietei”realizată de Paolo Roversi, unul dintre cei mai proeminenţi fotografi de modă din lume, iar Marius Constantinescu ne aduce interviuri în exclusivitate pentru TVR cu Whoopi Goldberg, Paolo Rovesi, şi alţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.