Azteca va mixa urmatorul episod djsets.ro series la Radio Deea

Totul a inceput in 2004 cand, cu ocazia unei petreceri intr-un club de pe litoralul romanesc, o senzatie de nedescris a pus stapanire pe tanarul schior de performanta- participant la concursuri internationale , azi instructor in acelasi domeniu.
Azteca (Cyclic/KudosBeach/Bipolar) va mixa urmatoarea editie de djsets.ro series duminica, 26 ianuarie 2014 incepand cu ora 22:00, exclusiv la Radio DEEA.
Ulterior setul va fi disponibil pentru reascultare si download pe www.djsets.ro 

djsets_ro_series_azteca2Dupa cum spune el insusi: “pur si simplu am simtit muzica“. Cu siguranta n-a fost doar o intamplare, pentru ca el “strangea” de mult piesele de club (semnate de artisti ca Mylo, Fuzzy Hair, Eric Prydz, Iio, Belocca etc.) cu un adanc interes.

De la dance a trecut la house care a “dominat” in scurt timp colectia lui de muzica si gusturile sale, in general. “Ador sa vad lumea zambind in timp ce pun muzica” spune AZteCA. Stilul sau este o comabinatie intre Deep, Groovy si Tech House/House .

AZteCA si-a însusit pas cu pas atuurile meseriei, mai mult autodidact. La început, acasă a exersat pe Virtual Dj, iar dupa 2 ani cu sprijinul parintilor si-a cumparat primul echipament de DJ.

Botezul focului l-a avut intr-un Pub punand muzica impreună cu un prieten.

Peste un an, cand la Miercurea Ciuc s-a deschis Clubul Studio, devine rezident aici timp de 7 luni. De aici au inceput si invitatiile catre alte cluburi din tara, precum Aristocrat, East Village sau Jungle si chiar la Dokk Progression din Budapesta si Dokkolo Boat pe Dunare/Budapesta, unul dintre cele mai renumite cluburi de vara din Ungaria.

Concursul DJ Championship organizat de radio Justmusic FM a reprezentat un moment foarte important in cariera lui. Aici a castigat nu doar medalia de bronz prin votingul ascultatorilor, ci si premiul pentru profesionalitate, acordat de staful radioului pentru aspectul tehnic si gustul rafinat si elegant de a construi mix-urile.

Odata cu premiul pentru profesionalitate i s-a acordat si un program saptamanal propriu, intitulat House Experience, care intra in unda in fiecare vineri, intre orele 17- 19. Printre invitatii sai se numara personalitati mai mult sau mai putin cunoscute, dar unde se poate asculta si selectia cu cele mai bune piese din saptamana respectiva.

In luna martie a acestui an a luat parte la concursul Zebra DJ Contest, organizat de Zebra Club, din Bacau, unul din cluburile de renume din tara, impreuna cu alti 11 DJ-i si din alte orase ale tarii. A castigat acest concurs si a facut inca un pas in ceea ce inseamna experienta din spatele pupitrului.

Din luna martie 2013 activeaza in cadrul proiectului Bipolar, prin intermediul caruia participa la evenimente in Clubul Midi, din Cluj, si Kristal, din Bucuresti .

In urma prestatiei de la Festivalul Kudos Beach, de la 1 mai, i se acorda sansa de a fi rezidentul Kudos Beach.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.