ATFC mixeaza Defected In The House London 10

ATFC In The House logo - face witg Defected logo on the back

Pentru seria "In The House" ATFC a selectat piese de la Dennis Ferrer, King Britt si Copyright pentru primul disc, iar al doilea disc ofera productii si remixuri semnate Joris Voorn, Reboot, DJ Gregory, Afefe Iku, Ramon Tapia si Basement Jaxx.

ATFC tracklisting for Defected In The House London ’10:

Defected In The House London ’10 Cd 1

 1. Daniel Bovie & Roy Rox – Love Me (Dub)
 2. Smashing Sebastian ft. C Reid – Come With It (ATFC Muthalode     Mix)
 3. The Jinx – Dynamite Music w/ Sheldon Romero – Dirty Things     (Accapella)
 4. DJ Hell & Christian Prommer – Freak It (Spencer Parker Remix)     w/ The Wizard Brian Coxx – My Dream (Accapella)
 5. Dennis Ferrer – Hey Hey (Vox Mix)
 6. David Penn – En Mi Casa
 7. Copyright – Someday
 8. MTV & Afroboogie – Cowbell w/ ATFC – Juss A Beat (Accapella)
 9. ATFC – The Conversation
10. Steve Angello – Tivoli w/ Johnny Corporate – Sunday Shoutin’     (Accapella)
11. ATFC – Computer Love
12. East Young ‘Reveal’ w/ Erick Morillo ft. Deborah Cooper – I     Get Lifted (Accapella)
13. H Foundation – Tonight (King Britt’s Sexy Mix)

Defected In The House London ’10 Cd 2

 1. Reboot – Enjoy Music (Riva Starr Remix)
 2. Pitto – Feelin’ (Joris Voorn Remix)
 3. Jerk House Connection – Each & Everyday
 4. Afefe Iku – Mirror Dance
 5. DJ Gregory – Dama S Salon’ (Dub) w/ MD Xpress – Git Yo House     On (Accapella)
 6. Mark Knight & D Ramirez & Underworld – Downpipe (Original Club     Mix)
 7. DJ Chus & Rob Mirage – Still Beatin’
 8. Helventic Nerds – Salto (Leventina Remix) w/ Juan Kidd – Now     You’re Gone (Accapella)
 9. Milani ft Max C – Disco Nuff (Flow Mix) w/ Wahoo – Make Em     Shake It (Accapella)
10. Barbara Tucker – I Get Lifted (David Tort Vocal Mix)
11. Ramon Tapia – It’s That Dub Thing (Original Mix) w/ Mr. V –     Jus’ Dance (Accapella)
12. Da Mongaloids – Spark Da Meth (ATFC Mix)
13. Signore Dito & Molisans Brothers – Asi Baba
    (Original Mix)
14. Basement Jaxx – Fly Life Xtra w/ Lil Mo Yin Yang – Reach     (Accapella)

Defected Records va lansa Defected In The House London ’10 mixat de ATFC pe data de 1 februarie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.