Asociaţia Tinerilor pentru România, devine Asociaţia Generaţiei de Azi

După 2 ani de proiecte în care au fost implicaţi peste 2000 de tineri din România dar şi din străinătate, Asociaţia Tinerilor pentru România devine Asociaţia Generaţiei de Azi (AGA).

11944857_1170089236341369_277701605_nAsociaţia Tinerilor pentru România, în cei 2 ani de activitate neîncetată, i-a avut în prim plan pe tineri. S-a implicat activ în viaţa acestora, promovând voluntariatul, dezvoltarea personală, cultura, educaţia nonformală dar activităţile sociale prin responsabilizarea tinerilor cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în societate. Acest lucru se observă din nenumăratele proiecte: “Voluntariatul…şi povestea continua!”, “Dialoguri la ţintă”, “Mesaj pentru tânărul de azi”, “Pe Calea Succesului”, “De 1 Decembrie, Zâmbeşte!”, “Trimitem copiii la şcoală”, “Redescoperă Crăciunul”, Clubul de Carte “Epistolae ex Ponto”, “Şcoala de Vară – Tinerii de Azi – Adulţii de Mâine”.
Asociaţia Generaţiei de Azi, vine ca o completare a ceea ce s-a realizat înainte prin intermediul Asociaţiei Tinerilor pentru România. Se va păstra acelaşi scop şi anume promovarea valorilor morale în rândul tinerilor şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate, prin implementarea de proiecte de dezvoltare culturală, educaţională, anteprenorială, socială, de mediu, antidrog şi voluntariat în diferite zone de interes pe plan local, naţional şi internaţional.
“Am demonstrat că suntem o Generaţie a Schimbării, o generaţie care are în ultima vreme un cuvânt de spus din ce în ce mai mult în societatea în care trăim. Prin această schimbare, de fapt continuăm schimbarea începută acum 2 ani, trecem la următorul nivel. Pentru că suntem un ONG mai atipic, pentru că proiectele pe care le-am desfăşurat au avut întotdeauna o finalitate iar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor, pentru că ne luptăm indiferent de obstacole, am fost contactaţi de mai mulţi tineri din străinătate, din Roma, Londra, Chişinău, dorind şi ei la rândul lor să participle la o altfel de schimbare. Suna destul de ciudat <<Asociaţia Tinerilor pentru România, Filiala Roma>>, iar astfel a apărut Asociaţia Generaţiei de Azi.” a declarat Cristian Tănase, Preşedintele Asociaţiei Generaţiei de Azi.
“Principalul motiv pentru care am ales să fac parte din această organizaţie, a fost faptul că noi am demonstrat prin fapte şi nu prin vorbe că lucrurile se pot schimba! Schimbarea în primul rând începe cu noi, iar Asociaţia Generaţiei de Azi va lupta ca schimbarea să se producă. Aşa, prin metodele noastre atipice, totul prinde viaţă.” a declarat Erol Dincă, Vicepreşedintele Asociaţiei Generaţiei de Azi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.