Armin van Buuren revine la Bucuresti cu turneul mondial Armin Only – Intense

arminCand se credea ca turneul “Armin Only – Intense” va ocoli tara noastra, aseara  fanii trance din Romania au primit cea mai buna veste a acestui an dupa ani de zile de asteptare: Armin van Buuren revine la Bucuresti cu turneul mondial Armin Only – Intense, pe 8 noiembrie, la Romexpo.

Armin van Buuren, declarat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii, va mixa singur toata noaptea, tot el urmand sa se ocupe de warm-up si after. Alaturi de el, pe scena vor fi prezenti artistii cu care a lucrat la realizarea ultimului sau album, “Intense”.

Turneul mondial Armin Only – Intense a debutat in toamna anului trecut si a ajuns pana astazi in orase precum Los Angeles, Toronto, Mexico City sau Johannesburg.

Publicul roman si fanii artistului au de ce sa fie bucurosi! Show-ul de la Bucuresti este ultimul inaintea celui final din 5 decembrie din Amsterdam. Biletele vor fi puse in vanzare luni, 28 iulie si vor putea fi achizitionate de pe www.eventim.ro si arminonly.com.

Spre deosebire de vremurile noastre, cand totul se pe bazeaza seturi scurte si momente rapide, pana nu demult eram obisnuiti cu seturile lungi, cu calatoriile muzicale. Pe asta se bazeaza Armin Only – sa ii ia pe clubberi intr-o calatorie muzicala de peste 6 ore. Prin show-urile Armin Only – Intense, am posibilitatea sa le spun acestora istoria completa a noului meu album – de fapt, tot ceea ce vreau sa spun din punct de vedere muzical.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.