Apollo 11 o experienta unica a lui Razvan M. Popescu

Anul acesta, se implinesc 50 de ani de la aselenizare si am avut o mare bucurie sa aflam, ca prietenul emisiuni noastre, actorul Razvan M Popescu a obtinut un rol important in documentarul Apollo 11, ce se difuzeaza pe National Geographic.

Razvan a jucat rolul astronautului Michael Collins in cel mai recent documentar despre aselenizare, realizat de National Geographic si RMC Decouverte in regia, regizorului francez Francois Pomes. “Apollo 11 Back to the Moon” este prezentat in 150 de tari iar filmarile au avut loc anul trecut in Bucuresti. Actorul a povestit in exclusivitate emisiunii Cinema Radio Deea, experienta traita pe platouriile de filmare si mai ales cum a primit acest rol important din cariera sa. ” Intr-o zi, am primit un telefon de la o agentie, in care eram invitat sa sustin un casting pentru un documentar. Desi nu aveam prea multe informatii, am ales sa ma duc.

Ajuns acolo, mi sa spus despre ce proiect este vorba si am acceptat instant. De asemenea mi sa spus ca am o fizionomie apropiata astronautului Michael Collins ceea ce ma bucurat foarte mult. In momentul in care am ajuns pe platoul de filmare, m-am simtit cu adevarat pe Luna, decorul, costumele, totul parea a fi extrem de real. Mi-am luat rolul in serios si m-am bucurat din plin de personajul care imi venea manusa. Imi amintesc ca era iunie sau iulie, eu eram imbracat in costumul de astronaut, cu o casca pe cap la o temperatura de 30 de grade si pot spune ca mi-am dat seama cum se simte un pui la rotisor.

Aceasta experienta a fost una unica pentru mine, am cunoscut o echipa minunata, am avut doi colegi de “zbor” absolut minunati Neil Amstrong si Adrian Buzz, pot spune ca am petrecut o zi departe de Terra. Apollo 11 este un documentar extraordinar pe care il puteti urmari pe National Geographic si care va invita sa faceti o mica plimbare pe Luna si sa descoperiti secretele acesteia.”

Daca am reusit sa va trezim curiozitatea va invitam sa urmariti Cinema DEEA in luna septembrie, pentru ca va fi invitatul unei editii speciale. Duminica, 15 septembrie 2019, de la ora 11, la Radio Deea si live pe pagina emisiunii https://www.facebook.com/CinemaRadioDeea/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.