Ambasadori ai formării profesionale în sistem dual

În data de 1 august 2014, adjunctul ambasadorului Germaniei, domnul Achim Tröster, va participa la festivitatea de absolvire pentru prima generaţie de absolvenţi ai Şcolii Profesionale Germane Kronstadt .

imgresAmbasada Germaniei sprijină eforturile Şcolii Profesionale Germane Kronstadt şi alte proiecte pentru înfiinţarea, în parteneriat cu Guvernul României, unui sistem al şcolilor profesionale în sistem dual în România.

Absolvenţii Şcolii Profesionale Kronstadt sunt prima generaţie de elevi care au urmat cursurile unei şcoli profesionale din România, care are ca model sistemul dual de formare german. Studiile de formare profesională, care combină formarea teoretică de înaltă calitate în şcoală cu activitatea practică în companiile partenere, reprezintă o pregătire ideală pentru piaţa muncii.

„Sunt convins că această forţă de muncă tânără va beneficia, prin pregătirea ei, de un bun început al activităţii profesionale şi va consolida competitivitatea regiunii Braşov”, potrivit domnului Achim Tröster. Absolvenţii de succes „sunt astfel cei mai buni ambasadori ai noului model de formare în sistem dual”.

În preambulul festivităţii are loc o conferinţă de presă:
Brasov Business Park, Strada Ionescu Crum 1, 500446 Brasov;
01.08.14, ora 16.30
Participarea trebuie anunţată şcolii la:
office@sgk.ro
0726 / 332 011

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.