Alexandru Ciucu este în al nouălea cer

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au dorit mult un copil, ba chiar şi-au făcut mai multe serii de analize atât în România, cât şi în străinătate, astfel că vestea că vor fi părinţi i-a bucurat enorm.

alina-sorescu-insarcinata_099c2afdb9Alexandru îşi aminteşte cu emoţie despre clipa în care soţia lui i-a arătat testul de sarcină: “Se puteau distinge cu uşurinţă celebrele două liniuţe albastre care ne vor schimba viaţa. Asta se întâmpla în a doua jumătate a lunii mai şi ne-am dat seama că probabilitatea cea mai mare este ca momentul de concepţie să fi fost în Sfânta duminică de Paşti, după terminarea postului. Am considerat acest lucru ca pe un acord divin, de care ne bucurăm foarte mult. Mi-au dat lacrimile instantaneu. Şi băieţii plâng câteodată”.

Deja au ales numele copilului: Alexandru

Cei doi soţi îşi doresc un băieţel şi chiar au plănuit cum să-l boteze: “Ne-am gândit că, dacă va fi băiat (şi eu presimt că va fi aşa), ne-ar plăcea să continue tradiţia familiei şi să îl cheme Alexandru. Vrem oricum să poarte un nume de sfânt, fie că va fi băiat, fie că va fi fată”, ne-au mai spus viitorii părinţi. Cu toate că este însărcinată, Alina va continua să cânte: “Mie îmi priesc de minune momentele prin care trec şi mă determină să îmi prezint cu şi mai mare bucurie noile mele cântece romantice şi sensibile. Primul dintre ele se numeşte «Miere în ceai» şi transmite multă emoţie. Voi cânta şi mai cu suflet”.

A poftit la pâine de casă cu pate de ficat

Solista are pofte de graviduţă: “Tocmai plecase Alexandru în Grecia, în vacanţa de kitsurf, era pe un vapor în mijlocul Mării Egee şi îi spuneam, prin telefon, că am o poftă teribilă de pâine de casă cu pate de ficat, dar că era mult prea târziu ca să mai ies din casă. Lui Alex i-a venit atunci ideea să-l roage pe unul dintre ospătarii restaurantului de la parterul blocului nostru să-mi cumpere pâine şi pate de ficat. Ce a urmat este uşor de imaginat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.