Afla cum schimbi imaginea baii tale cu doar 250 lei – 10 pasi

Din cand in cand, pana si cea mai frumoasa baie are nevoie de un suflu proaspat, umiditatea specifica acestei incaperi lasand urme inestetice pe finisaje, obiecte sanitare si accesorii.

set suporturi vernil periute dinti si dispenser sapun lichid accesorii decorative baie modernaPartea buna este ca pentru a improspata infatisarea unei bai nu este nevoie sa demarezi costisitoare lucrari de renovare. Cat timp gresia, faianta arata bine, iar instalatia sanitara functioneaza ca la carte, schimbarea aspectului unei bai se poate face cu un buget de cel mult 250 lei. Nu-ti vine sa crezi? Iata cum:

Zugraveala proaspata pentru un aspect curat – 18 lei:

Daca suprafetele placate cu gresie si faianta isi pastreaza aspectul initial, dupa o vreme, tavanul si zonele zugravite cu vopsea lavabila isi schimba aspectul, din cauza mediului umed al baii. Asadar, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa improspatezi stratul de vopsea lavabila. O cutie cu 2,5 l de vopsea de culoare alba ce acopera aproximativ 18-25 mp/strat si costa mai putin de 20 de lei iti va ajunge cu varf si indesat.

Schimba lavoarul ciobit cu unul nou – 65 lei:

Daca ai reusit sa ciobesti lavoarul din baie intr-o clipa de neatentie si ai tot amanat sa-l inlocuiesti cu unul nou de teama costurilor, trebuie sa stii ca pe piata de profil se gasesc o multime de…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/afla-cum-schimbi-imaginea-baii-tale-cu-doar-250-lei-10-pasi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.