Afla aici ce aduce nou pe piata din Romania compania Ryanair – galerie foto –

Pe data de 17 septembrie 2015, intr-una din salile de protocol ale Hotelului Radisson din Bucuresti, a avut loc loc o conferinta de presa a companiei aeriene low-cost RYANAIR.
Scopul acestei conferinte a fost anuntarea programului de vara 2016 al companiei, precum si alte noutati de ordin tehnic si commercial.
Conferinta a fost moderata de dl. Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Romania, CEE Ryanair. Au mai participat dl. David O’Brien, CCO Ryanair, Kate Sherry , Deputy Director of Routes Development Ryanair. O prezenta surprinzatoare printre  jurnalistii prezenti la conferinta a fost cea a ambasadorului Irlandei la Bucuresti, Excelenta Sa, dl. Gerard Corr.
Cei trei oficiali Ryanair prezenti la Bucuresti s-au aratat vizibil iritati de faptul ca nu au primit nici un raspuns, prin email sau telefon, la propunerea trimisa in luna mai catre Bucharest Airports in care detaliau planul de crestere a traficului pe Aeroportul International Otopeni in urmatorii 4 ani.
In anul 2016, programul de vara Ryanair va include patru noi rute catre Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa si Roma. Pe noile rute vor fi transportati circa 1.1 mil. Pasageri, cifra anuala si astfel vor sustine circa 800 de locuri de munca din activitati comerciale si conexe Aeroportului Henri Coanda. ( OTP ).
CRESTEREA RYANAIR, VARA 2016 BUCURESTI
BOLOGNA 5 X saptamana
BRUXELLES CHARLEROI 1 X zi
DUBLIN 4 X saptamana
LONDRA STANSTED 2 X zi
MADRID 1 X zi
MILANO BERGAMO 1 x zi
MILANO MALPENSA 4 x saptamana
ROMA CIAMPINO 2 x zi

Printre posibilele noutati , oficialii Ryanair au spus ca este posibil sa se opereze si pe alte aeroporturi din Romania, precum Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca si posibil Constanta.
Kate Sherry ne-a spus, citez : “Exista posibilitati de extindere pe aceste aeroporturi pe masura ce primim noi avioane, insa nu va putem spune o data exacta la care am putea incepe operatiunilor. De asemenea, s-ar putea sa revenim si la Constanta!”

Tot astazi, Ryanair a anuntat o promotie valabila pana luni, 21 septembrie, la miezul noptii. 100.000 de bilete vor fi scoase la vanzare la pretul promotional de 19,99 EUR / segment. Calatoria trebuie sa aiba loc in noiembrie – decembrie 2015. Rezervarea acestor bilete se face pe site-ul official al companiei, ryanair.com. Pentru vara 2016, Ryanair anunta o crestere cu 90% a traficului pe Otopeni , comparativ cu vara acestui an. Am aflat, de asemenea, ca toate Boeing-urile 737-800 pe care Ryanair le va primi din ianuarie 2016 vor oferi Sky Interior si o cabina revizuita. Noile uniforme vor fi purtate de insotitorii de bord si piloti incepand din ianuarie 2016

Pntru rezervari: www.ryanair.com

Foto –  Marius Stefanescu – Radio Deea  –

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.