Aeroplane lanseaza un nou mix Cd In Flight Entertainment

In flight entertainment mix CD - cover album

Conform declaratiei de presa, De Luca a primit foarte multe materiel promo de la artisti noi, iar acesta este motivul pentru care a decis sa realizeze acest mix Cd, in care a compilat piese nelansate, exclusivitati. 






In Flight Entertainment – Tracklisting:


 1. Poolside – Take Me Home

 2. Bxentric – Foolishness (Vocodub Mix)

 3. Herr Styler – Zero Ghosts Out the Door

 4. Drop Out Orchestra – It Will Never Be the Same Again

 5. Martin Dubka – Through Thorns to the Stars

 6. Stars On 33 – Something You Can Feel

 7. Aeroplane – Save Me Now

 8. Kolombo feat. Michael Parker – Daylight

 9. RipTide – Sophie

10. Cosmonauts – Snakes Head

11. Oliver – Memories of the Future

12. James Curd feat. Devin Byrnes – Let’s Burn It All

13. Moonlight Matters – Say a Lot


Eskimo Recordings va lansa “In Flight Entertainment” pe data de 24 octombrie 2011.  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.