Adrenalină fatală în thrillerul „Flatliners” / „Linia morții”, la cinema

La 27 de ani de lansarea primului film Flatliners, povestea palpitantă a incursiunilor în lumea morții revine într-un nou thriller, ce promite să ne surprindă cu abordări îndrăznețe și efecte “periculoase”. Producția Sony Pictures „Flatliners” / „Linia morții” se lansează în cinematografele din România vineri, 29 septembrie 2017.

Cum ar fi oare să călătorești dincolo de moarte? Dar… să-i inviți și pe alții?

Curioși să afle răspunsul la această întrebare, un grup de studenți la medicină se decid să testeze pe pielea lor ce se întâmplă după “linia dreaptă”. Planul este bine pus la punct: rând pe rând, își provoacă oprirea temporară a activității cerebrale, pentru a “simți” moartea, iar după câteva minute sunt resuscitați. Când subiecții revin la viață și-și povestesc senzațiile din momentele de inconștiență, toți consideră experimentul un succes, iar grupul curajoșilor se tot mărește – atât din curiozitate, cât și din convingerea că, dacă ar documenta senzațiile post-mortem, ar intra în istorie. Însă joaca de-a moartea are efecte adverse, iar distracția se transformă curând într-un adevărat coșmar, din care protagoniștii nu mai știu cum să iasă.

Cum în ultimele decenii știința și medicina au progresat semnificativ, transformând în realitate concepte considerate odinioară SF, noul film „Flatliners” / „Linia morții” aduce o perspectivă actuală asupra experimentelor, transmițând spectatorilor deopotrivă suspans și credibilitate.

“Flatliners este o călătorie în necunoscut”, ne avertizează regizorul Niels Arden Oplev, distins cu Ursul de Cristal la Festivalul de Film de la Berlin, pentru producția Drømmen / We Shall Overcome (2006). Scenariul este semnat de Ben Ripley, după o poveste de Peter Filardi, printre producători se numără și Michael Douglas, iar din distribuție fac parte Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons, Kiefer Sutherland s.a..

Cu o durată de 108 minute, filmul va rula în cinematografe începând de vineri, 29 septembrie 2017, fiind nerecomandat persoanelor cu vârste mai mici de 15 ani, considerând scenele de violență, conținutul sexual și limbajul pe alocuri dur. O producție Cross Creek Pictures și Sony Pictures, distribuită în România de InterComFilm Distribution.

Despre Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia şi distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea şi distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii şi tehnologii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sonypictures.co

Despre InterComFilm

 InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având ca obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.