A fost lansata prima serie din The Dance Years


Colectia este realizata de unul dintre cei mai de seama artisti ai BBC Radio 1, Dave Pearce care sarbatoreste muzica house cu o serie de albume nemixate, toate fiind impartite pe ani incepand cu 1988.

Albumele vor fi lansate in patru serii de cate 5 discuri, prima serie fiind legata direct de perioada 1988 – 1992. Fiecare album se prezinta in dublu disc cu documente legate de perioada respectiva, scrise de Dave Pearce.

 1. S’ Express – Theme From S’Express
 2. Neneh Cherry – Buffalo Stance
 3. Inner City – Big Fun
 4. Mory Kanté – Yeke Yeke
 5. Salt N Pepa – Push It
 6. Sugar Bear – Don’t Scandalize Mine
 7. Fast Eddie – Yo Yo Get Funky
 8. Nitro Deluxe – Let’s Get Brutal
 9. D-Mob Feat. Gary Haisman – We Call It Acieed
10. Maurice – This is Acid
11. Mr Lee – Pump Up London
12. Blake Baxter – When We Used To Play

 1. Bomb The Bass – Beat Dis
 2. Steve "Silk" Hurley – Jack Your Body
 3. Kariya – Let Me Love You For Tonight
 4. Rob Base & DJ Ez Rock – It Takes Two
 5. L.A. Mix – Check This Out
 6. Was Not Was – Spy In The House Of Love
 7. Joyce Sims – Walk Away
 8. Krush House Arrest – The Beat Is The Law
 9. Humanoid – Stakker Humanoid
10. R. Tyme – R-Theme
11. Fast Eddie – Acid Thunder
12. Jolly Roger – Acid Man


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.