6 tendinte ale anului 2015 in amenajarea bucatariei

Daca planifici renovarea si redecorarea bucatariei, dar nu stii inca in ce directie sa mergi, iti recomand sa citesti cu atentie articolul de astazi, in care iti voi prezenta cele mai noi tendinte din acest domeniu.

1-mobila din lemn masiv tendinte bucatarie 2015Mai jos, vei afla ce mobilier si accesorii sa alegi, cum sa le asortezi si cum sa le combini pentru a obtine o bucatarie frumoasa, confortabila, practica si mai ales in tendintele actuale.

Dupa cum stii, tendinta de amenajare a bucatariei in plan deschis nu este nascuta anul acesta, ea facandu-si tot mai accentuat prezenta, iata, de cativa ani buni deja. Asa ca daca cumva cochetai deja cu ideea de a reuni livingul si bucataria in aceeasi incapere, anul acesta este momentul in care poti trece la fapte. Nu trebuie sa uiti insa ca pentru a obtine un spatiu placut, trebuie sa privesti ambele zone de interes ca pe un tot unitar si chiar daca vrei sa delimitezi vizual bucataria de living, cauta sa introduci anumite elemente comune sub forma unor finisaje sau a unor decoratiuni, ce vor functiona ca niste punti de legatura intre cele doua arii.

Nobilul lemn a fost si va ramane unul dintre cele mai frumoase si valoroase elemente ale oricarui decor si cum e firesc, nu poate lipsi nici din decorul unei bucatarii frumoase, in tendinte. E drept ca o mobila din lemn masiv executata impecabil este foarte scumpa. Daca te numeri printre persoanele care isi permit o asemenea cheltuiala, nu sta pe ganduri, ia legatura cu o companie specializata in productia acestui tip de mobilier si solicita-le proiectarea unei garnituri pe placul tau.

Pe langa lemnul in tonuri maronii, in tendintele anului 2015 se remarca lemnul vopsit in diverse nuante de gri. Aceasta tendinta se poate observa si in modelele de…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/05/6-tendinte-ale-anului-2015-in-amenajarea-bucatariei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.