6 fructe cu care slabesti vara asta

Sunt gustoase, hidratante, bogate in vitamine, antioxidanti si minerale, sunt sarace in grasimi, au putine calorii; ce ne putem dori mai mult pentru a slabi fara sa ne privam organismul de nutrienti? Vara este anotimpul in care putem slabi usor, placut si fara efort, pe langa faptul ca ne vom simti mai energici si, poate, mai dornici de miscare fizica si sport.

Fructele intens colorate contin flavonoide – antioxidanti cu proprietati antiinflamatorii, proprietati care intaresc sistemul imunitar, previn bolile cardiovasculare, ale ficatului, ale intestinelor, regleaza colesterolul, intarzie procesul de imbatranire si ridare al pielii.

Iata ce fructe poti manca fara grija daca vrei sa slabesti:

– Afine

O suta de grame de afine nu contin decat 57 de calorii si asta nu e tot. Afinele contin fibre, contribuind la normalizarea digestiei si tranzitului intestinal, contin mangan, care stimuleaza arderea grasimilor si transformarea lor in energie, contin vitaminele A si E, vitamine care protejeaza sanatatea vederii si aspectul tanar al pielii.

– Piersici

O suta de grame de piersici contin 39 de calorii. Sunt hidratante de nadejde pentru organism cu peste 80% apa, dar au si proprietati energizante si anti-aging datorita mineralelor: magneziu, fier, calciu, potasiu, fosfor si vitaminelor A, C, E.

– Mere rosii

Merele cu numai 50 de calorii/100 g, fara grasimi si fara colesterol, sunt gustarea ideala dintre mese daca vrei sa slabesti. In plus, merele protejeaza creierul de Alzheimer si de Parkinson, protejeaza sistemul…

Citeste mai mult la:
http://www.grasomega.ro/6-fructe-cu-care-slabesti-vara-asta/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.