10 SFATURI cum sa-ti decorezi ferestrele pentru sarbatoarea de Craciun

Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, adorata deopotriva de adulti si de copii.

ornament craciun fereastra ghirlanda stelute din turta dulceSi poate mai indragita decat sarbatoarea in sine este perioada pregatirilor, in care alergam dupa cadouri, ornamente, brazi si decoratiuni, impodobindu-ne casa, in asteptarea Craciunului.

Impartaseste bucuria sarbatorilor cu toata lumea, decorandu-ti ferestrele casei sau ale apartamentului cu elemente specifice sezonului, astfel incat sa poata vedea vecinii si trecatorii ca ai fost cuminte si ca esti gata sa-l intampini pe Mos Craciun.

Iata cum iti poti impodobi ferestrele in asteptarea mosului:

1. Monteaza pe fereastra ghirlande sau perdele luminoase. Aceasta este cea mai rapida metoda de infrumusetare si decorare a ferestrelor. Gasesti in magazine instalatii electrice special concepute pentru acest lucru, cu dimensiuni potrivite si cu sisteme de montare facile.

aranjament decorativ de craciun pentru fereastra2. Mai stii cum decupam fulgi de nea din hartie? Aminteste-ti ce distractiv era si cat ne bucuram sa-i vedem lipiti pe geamuri, chiar daca mama nu era mereu de acord, stiind ca o asteapta spalatul ferestrelor imediat dupa trecerea sarbatorilor de iarna. Daca vrei un decor unic, confectioneaza cativa fulgi de nea, asa cum faceai in copilarie si aplica-i pe geamul ferestrei, dar acum ca esti adult o poti face mai cu stil, nu lipiti la intamplare. Poti sa-i aplici in forma circulara, liniar, dupa dimensiuni, de la mic la mare etc.

3. Mai ai prin casa mileuri crosetate, puse la pastrare, deoarece nu mai sunt in tendinte? E momentul sa le scoti de la naftalina si sa le folosesti pentru a-ti orna ferestrele de Craciun. Le poti aplica pe geam in forma unui brad, de pilda, si vei obtine un decor unic si deosebit.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/12/cum-sa-ti-decorezi-ferestrele-pentru-sarbatoarea-de-craciun-galerie-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.