10 idei simple si de efect sa aduci Spiritul Craciunului in casa ta

In cele cateva saptamani ramase pana la venirea Craciunului avem destul timp pentru a ne pregati cum se cuvine de sarbatoare.

???????????????????????????????????????????????????????Pe langa cadourile pentru cei dragi si lista cu bucate traditionale, nu trebuie sa uitam de impodobirea casei.

Nu doar bradul este cel care are nevoie de haine frumoase si stralucitoare, ci si intreaga locuinta. Spiritul Craciunului trebuie sa respire prin toti porii casei, sa se faca simtit in toate incaperile.

Iata 10 idei simple si de efect care te vor ajuta sa raspandesti aura craciunului prin casa ta:

1. Alege sau confectioneaza podoabe in ton cu nuantele incaperilor. Daca esti pregatit sa impodobesti intreaga casa, incearca sa alegi decoratiuni in culorile finisajelor si a pieselor de mobilier, pentru a nu incarca vizual decorul. Cu alte cuvinte, daca in living predomina nuantele maro, alege sau confectioneaza decoratiuni de culoare alba, bej, crem, galben pal, auriu sau nuante foarte pale de portocaliu. Si pentru ca, de regula, bradul este amplasat in sufragerie, decoreaza-l si pe el in aceleasi nuante. Pe langa faptul ca podoabele se vor integra perfect in decorul livingului, te vei putea lauda cu un brad unic, iesit din tipare.

2. Confectioneaza cateva huse decorate cu motive de sarbatoare pentru pernutele decorative de pe canapeaua din living. Sau poti aplica pe husele vechi braduti, fulgi de nea, reni si alte elemente specifice celei mai fericite perioade din intregul an.

3. Inlocuieste suportul metalic pentru brad cu un cos impletit din nuiele. Desigur ca va trebui sa te asiguri ca bradul e bine fixat in pozitie verticala si nu exista riscul sa se prabuseasca, cosul avand mai degraba rol de masca eleganta si neobisnuita. In mod sigur nu va trece neobservat.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/12/10-idei-simple-si-de-efect-sa-aduci-spiritul-craciunului-in-casa-ta-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.