10 beneficii pentru tine si familia ta

Va invitam sa descoperim impreuna beneficiile unui stil de viata sanatos in primul numar al revistei 10 beneficii pentru tine si familia ta .

logo_albRemediile naturale, terapeutice si produsele cosmetice, alese cu grija, ne vor ajuta sa ramanem sanatosi si sa ne pastram tineretea.
O viata sanatoasa ne tine departe de complicatii si ne ofera echilibrul fizic, psihic si emotional atat de necesare pentru a face fata, zilnic, multiplelor provocari.
Revista reprezinta un concept care se adreseaza tuturor celor ce vor sa se informeze si sa achizitioneze diverse produse structurate sub forma celor 10 beneficii pentru: femei,barbati, copii, sanatate, spirit, familie, silueta, casa, vacanta, profesionisti.
De asemenea veti regasi curiozitati, sfaturi practice, concursuri, evenimente, horoscop.
Revista 10 beneficii este ghidul complet pentru achizitii inteligente, la cele mai bune preturi.
Revista este distribuita gatuit in centre de infrumusetare si spa, hoteluri, restaurante, farmacii, clinici medicale, centre de afaceri, teatre.
Daca vrei sa fi informat cu privire la toate aspectele vietii tale, daca vrei sa iti imbunatatesti stilul de viata, daca vrei sa iti definesti o personalitate distincta atunci trebuie sa citesti revista 10 beneficii pentru tine si familia ta !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.