Lana Del Rey prezentă pe compilatia “The Woodchopper Collection 2014″

The Woodchopper Collection 2014Label-ul independent Woodchopper Records publica pe data de 29.09.2014 la un an de funtionare, prima compilatie in-house intitulata “The Woodchopper Collection 2014”.

“The Woodchopper Collection 2014″ contine pe langa cele doua remixuri oficiale, Lana Del Rey – “Blue Jeans” ( Woodchopper Remix ) si Miguel Migs – “So Far” ( Woodchopper Oak Remix ) , trei Single-uri Electronik Live : “The Story”, “Classica” si “I can Stop 2 Listen”. De asemenea Woodchopper dezvaluie cinci noi track-uri in premiera, track-uri ce vor fi incluse in 2015 pe albumul solo al producatorului/Dj alaturi de featuring-uri ce vor fi anuntate la inceputul anului viitor.

iTunes pre-order link: https://itunes.apple.com/ro/album/woodchopper-collection-­2014/id913261538

Ciprian Lemnaru

La 4 ani a inceput sa ia lectii de pian si se pregateste pentru examenul de admitere la Liceul George Enescu, Bucuresti. In clasa a V-a, a ales trombonul ca al doilea instrument de studiu. Ciprian a facut parte din corul si orchestra liceului George Enescu din clasa a V-a pana in clasa a XII-a, a participat la numeroase concursuri pentru trombon, in clasa a X-a obtinand locul III la concursul national.

Dupa terminarea liceului, a colaborat cu unul dintre cele mai performante studiouri de inregistrare din Bucuresti (Magic Sound Production), iar pe o perioada de 7 ani a lucrat pentru una dintre cele mai de succes trupe de pop-rock din Romania (Directia 5).
In 2007 a pus bazele proiectului INSOUND si produce un Album-Mix denumit “First Step” album ce s-a ascultat la o ora de maxima audienta pe
Ministry of Sound Radio, promovat de Raymundo Rodriguez. Feedback-ul pozitiv l-a determinat sa continue calatoria in explorarea muzicii electronice.
Dupa acest material discografic incepe colaborarea cu label-uri de muzica electronica din US, Canada & EU cu care lanseaza produse originale si remixuri.Urmatorul proiect important este formarea trupei ANTARCTICA impreuna cu Delia Opran. Din aceasta colaborare rezulta lansarea albumului Explorers in varianta CD alaturi de A&A Records pe data de 21.12.2011. Proiectul apare in deschiderea “Morcheeba” in 2010 la Sala Palatului & Best Fest.
Colaborarea cu Dj Optick (Bogdan Moldovan) si lansarea unei serii de materiale discografice (EP’s) ii aduce recunoasterea si in latura underground a muzicii electronice romanesti.
In 2011 compune si interpreteaza coloana sonora a documentarului “IL LUCE”. Acest documentar prezinta in 14 episoade viata renumitului jucator si antrenor Mircea Lucescu. Materialul este difuzat pe canalul Dolce Sport.
In 2013 incepe colaborarea cu UNIVERSAL MUSIC ROMANIA si incepe productia pentru Julie Mayaya, castigatoarea concursului in 2012 careia ii compune trei cantece ce vor fi disponibile pe albumul de debut al artistei.
In prezent este Label Manager la propria casa de discuri Woodchopper Records, label distribuit de grupul Kobalt prin AWAL, si se ocupa de managementul si productia muzicala a proiectului WOODCHOPPER & ELECTRONIK LIVE.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.