Weekendstars

weekendstars_-_heading.jpg

   

weekendstars_-_heading.jpg

 

 

 

Weekendstars este platforma dedicata Djilor si producatorilor, care reprezinta toate genurile muzicii electronice.
Scopul Weekendstars este acela de a promova muzica de calitate, acest lucru fiind posibil prin contributia artistilor cu experienta in acest domeniu. Fiecare show reprezinta un mod de a descoperi influente noi, dar si artisti noi.

 

 

Dj Salinas reprezinta spiritul insulei de petrecere, Ibiza, in proportie de 100 %. Tot ceea ce este legat de Salinas este specific culturii si scenei dance din insula balearica.
De fiecare data a venit cu mixuri variate, fascinante, care se aseaza perfect in aceasta zona aparte a lumii, in care muzica electronice este totul. Indiferent de locul in care sunt ascultate seturile lui, pe plaja, la un cocktail, in club, Dj Salinas reuseste sa isi contamineze publicul cu o energie aparte si un sentiment specific insulei Ibiza.
Salinas a ajuns in mai toate cluburile europene, in Pk2 Ibiza, Arrodance in Bulgaria si Chlösterli in Elvetia. In ultimii ani a reusit sa isi consolideze cariera, devenind unul dintre invitatii postului de radio Ibiza Global. In aparitiile sale live, combina magia verilor fierbinti cu pasiunea pentru muzica, iar publicul sau este cel care – i aduce cele mai mari sadisfactii. Acesta reactioneaza pozitiv de fiecare data.
Dj Salinas a lucrat alaturi de cei mai cunoscuti si apreciati artisti. Prima sa piesa se intituleaza "La Ricura" si a ajuns pe locul 4 in Swiss Dance Charts si locul 7 in Canada.
Pentru acest an 2009, a programat aparitia altor piese si evenimente de club. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.