Voices Media prezinta noul sigle: “Tonight” – audio –

machetajon

 

Dupa ce vara trecuta ne-a bucurat cu single-ul “I live in California”, piesa apreciata de radiourile din Grecia, Cipru, Polonia si alte tari, artistul revine in atentia publicului cu o piesa de dragoste, o piesa romantica, care cu siguranta va ajunge la inimile multor ascultatori.
 Piesa este lansata in Romania de casa de discuri Voices Media, fiind produsa de Jay Murano, iar muzica si versurile sunt semnate de Jon Brian.
Mixajul si masterizarea au fost efectuate la Super Sound Studio de catre Ryloh.
“Tonight” ne prezinta cateva dintre etapele prin care trece o relatie,mesajul acestei piese fiind unul profund sentimental.Vocea calda si interpretarea sensibila a artistului,
versurile atent alese,avand rolul de a descrie cu acuratete imagini vizuale si orchestratia care completeaza acest piesaj prin imagini auditive de exceptie, fac din “Tonight” o piesa speciala ce trebuie ascultata “cu sufletul”.

Maine 18 septembrie  de la 7 la 10 in cadrul  ultimei editii din acest an a matinalului Deea de Dimineata  moderata  de Nechifor Petrut, vom afla mai  multe  detalii in exclusivitate  despre  acest single dar  si  despre surpriza  pe  care artistul o  pregateste  cu  drag ascultatorilor  RADIO DEEA .
Acestea fiind zise, va lasam in compania lui Jon Brian si va dorim auditie placuta si  nu  uitati maine la 7 fix ne  auzim la  RADIO DEEA!!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.