Vezi cum poti schimba imaginea dormitorului cu doar 350 lei, intr-o singura zi

A trecut ceva timp de la ultima renovare a dormitorului si simti ca ai vrea sa te trezesti intr-un decor nou in fiecare dimineata?

covorase tesute din bumbac si raft decorativ deasupra patului decor dormitor micInseamna ca este momentul unei rapide schimbari de look.

In doar 10 pasi, cu un buget de cel mult 350 lei, poti schimba radical infatisarea dormitorului intr-o singura zi. Iata cum:

Improspateaza aerul cu un strat de vopsea lavabila – 40 lei:

Incepe schimbarea prin aplicarea unui nou strat de vopsea lavabila pe pereti si tavan. In acest fel vei improspata atat culoarea cat si aerul din dormitor. O galeata de 8,5 litri de vopsea lavabila alba cu care poti acoperi aproximativ 40 mp in doua straturi costa cel putin 20 lei.

rolete textile decor ferestre dormitor modernCu alti 20 lei cumpara 3 kg vopsea lavabila colorata cu care poti vopsi unul dintre peretii dormitorului (de pilda, cel pe care este amplasat patul), pentru a obtine un efect decorativ deosebit. Poti alege fie o culoare puternic contrastanta cu restul decorului, fie o culoare care sa se regaseasca si in multe dintre accesoriile si decoratiunile textile din incapere.

Rolete textile si perdele noi pentru ferestre – 93 lei:

Perdelele, draperiile si accesoriile pentru ferestre se numara printre cele mai importante accesorii decorative de interior. Cu ajutorul acestora se poate schimba radical aspectul oricarei…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/vezi-cum-poti-schimba-imaginea-dormitorului-cu-doar-350-lei-intr-o-zingura-zi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.