Va invitam la teatru

DEMNITATE – spectacolul care o sa iti dea fiori pe sira spinarii!

Ce sa tradezi – prietenul care te-a insotit pana in acest moment sau ideea care a stat la baza celor mai adanci convingeri ale tale?
DEMNITATE este un spectacol electrizant despre prietenie, politica, loialitate, coruptie.

Dupa succesul fulminant in Spania si mai multe tari din America Latina, spectacolul Demnitate ajunge si la Bucuresti in regia autorului – Ignasi Vidal – cu o distributie de zile mari: Marius Manole si Serban Pavlu.

Personajele principale sunt doi politicieni, foarte buni prieteni inca din adolescenta, care au pornit impreuna la drum, uniti de aceleasi idealuri, intr-un partid care promova schimbarea intr-o societate din ce in ce mai dezamagita de clasa politica. Insa pe parcurs, cei doi au ales cai diferite pentru a-si atinge obiectivele.

Protagonistii trebuie sa decida intr-un moment critic in viata lor, ce este mai important pentru ei. Loialitatea fata de prieten, sau demnitatea individuala? Ce sa tradeze – prietenul care i-a insotit pana in acel moment sau ideea care a stat la baza celor mai adanci convingeri ale lor?

Distributie: Marius Manole si Serban Pavlu

Regie: Ignasi Vidal

Costumele: Adina Buzatu

Durata: 1h 15 (fara pauza)

Info si bilete: www.Avangardia.ro/Demnitate

„Tocmai am iesit de la spectacol. Înca mai simt fiori pe sira spinarii. Cred ca si ceilalti spectatori. Am aplaudat de ma dureau palmele. Piesa este despre politica si coruptie. Foarte bine construita intriga si treptat devoalat adevarul despre cele doua personaje ale piesei, gratie mai ales interpretarii si punerii in scena|. – Moise Guran (via Facebook)

“Un spectacol deosebit despre… noi. […] Emotie la superlativ.” (Ileana Lucaciu)

„Impresia de aseară, de la finalul premierei spectacolului ”Demnitate”, de la ProCinema, nu-mi dă pace. Publicul din sală a rămas într-o tăcere grea, preț de zeci de secunde, și aveai senzația că părul se zbârlise pe ceafa tuturor celor câteva sute de persoane prezente. Aplauzele au fost o consecință a acestei senzații.” (Manuela Golea – MagnaNews.ro)

De unde poti cumpara bilete:
• De la chioscul BiletFan de la metrou Unirii 1, de la agentiile TUI Travel din mall-urile Afi Cotroceni, SunPlaza, ParkLake, Mega Mall, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall (mall Vitan), de la agentiile TUI Travel din Piata Lahovary si de pe bd. Nicolae Balcescu, de la agentia Eurotravel Buzesti.
• Online pe www.TeatrulAvangardia.ro/Demnitate
• Online pe bilet.ro: http://www.bilet.ro/event.php?id=13017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.