Un român de succes din Canada aduce în România secretele în afaceri ale multimilionarilor americani

Dan Dănilă, un antreprenor de succes de origine română, stabilit de foarte mulți ani în Canada, va dezvălui românilor, în 10 și 11 octombrie 2015, la Cisnădioara (județul Sibiu), în cadrul Academiei Oamenilor de Succes, secretele succesului în afaceri, pe care le-a dobândit de la multimilionarii americani.

Dan DanilaTotodată, antreprenorul româno-canadian va prezenta audienței motivele pentru care, în ținutul Nord-American, “șmecherii” nu pot izbândi în afaceri, întrucât afacerile nu se fac după ureche, iar succesul se învață precum matematica și chima, deoarece acesta este o știință exactă, nu o pură întâmplare. Mai mult decât atât, absolvenții Conferinței româno-canadiene vor fi capabili să-și lanseze propria afacere, bazată strict pe talentul sau priceperea lor, fără să fie nevoiți să se împrumute de la bancă sau să închirieze un spațiu și fără să angajeze personal. În epoca modernă, în care sunt deja construite premizele tehnologice, spune specialistul Dan Dănilă, acesta este trendul în afaceri.
“Am avut privileghiul să învăț tainele succesului de la Stedman Graham – șotul lui Oprah Winfrey, de la J.T. Fox, Meir Ezra și de la multimilionari americani, care au dezvoltat business-uri de la zero și le-au programat pentru succes. Chiar dacă sunt stabilit de mulți ani în Canada, niciodata nu am rupt legătura cu România. Mă informez zilnic despre situația românilor, despre situația mediului de afaceri. Sunt mâhnit de faptul că, după 25 de ani de la Revoluție, mediul de afaceri românesc a ajuns să fie condus de șmecheri, iar românii talentați, programați pentru succes, nu au nicio șansă să dezvolte un business ca la carte. În ținutul Nord-American nu se întâmplă asta, succesul a devenit asemenea unei științe, iar persoanele care vor să intre și să se mențină în afaceri, trebuie să respecte un set de reguli, așa cum matematica și chimia sunt guvernate de niște reguli clare. Va veni ziua în care aceste reguli vor fi impuse și în business-ul din România, iar oamenii cu adevărat talentați, bine-intenționați și muncitori, vor avea succes în România. Momentan, tupeul este singurul criteriu de a izbândi în afacerile românești, nu cunoașterea, ceea ce este un fundament greșit în ținutul american”, declară antreprenorul româno-canadian Dan Dănilă.
În cadrul evenimentului sunt invitați să prezinte și “versiunea românească” a problematicii, următorii specialiști: Bianca Tudor (antreprenor – founder și owner la ELITE Business Women), Brîndușa Deac (antreprenor și expert în Marketing, Public Relations și Brand Management Consultant la Startup Communications), Shirina Ștefănescu (avocat, antreprenor și co-founder la Legalway business), Paul Dobran (antreprenor și expert IT).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.