Un antrenor de fitness a devenit obez pentru a demonstra ca oricine poate slabi

Drew Manning, un antrenor de fitness care a dus de cand se stie o viata sanatoasa, ce includea nu doar un regim alimentar corect si fara excese, ci si mult sport a decis sa se ingrase pentru a demonstra ca oricine poate slabi.

Povestea a inceput in momentul in care Drew a realizat ca cei mai multi dintre clientii pe care ii antrena si ii ajuta sa slabeasca au renuntat la orele de antrenament cu el considerandu-l mult prea dur si exigent. Iar multi dintre cei pe care ii antrena erau ferm convinsi ca aceasta exigenta vine din faptul ca antrenorul american a fost suplu inca din copilarie, de cand s-a imprietenit cu lumea sportului si, prin urmare, nu are cum sa-i inteleaga pe cei cu probleme de greutate, pentru care slabitul este nu doar o reala provocare, ci si un adevarat chin.

Pentru a putea sa vorbeasca de la egal la egal cu cei pe care ii antreneaza, Drew Manning a decis sa demareze un proiect de dubla transformare personala. Acesta urma sa se desfasoare in doi pasi, fiecare dintre acestia durand cate 6 luni. Astfel ca in prima etapa a provocarii pe care si-a auto-lansat-o tanarul si atleticul antrenor de fitness urma sa se ingrase, urmand sa slabeasca la loc in urmatoarele 6 luni.

Pentru a-si atinge telul in prima etapa a experimentului, Drew a inceput sa consume ceea ce nu manca de obicei: mancare de tip fast-food, dulciuri, pizza, paste si produse de patiserie, sucuri acidulate, tot felul de prajeli gustoase, dar adevarate bombe calorice, cartofi prajiti, chipsuri si tot ce inseamna mancare ultra-calorica. Si daca tot a decis sa-si incalce propriile reguli si principii – chiar si pentru o perioada limitata de timp – ambitiosul antrenor a ales sa-i dedice fiecarei saptamani un anumit fel de mancare pe care sa il consume in cantitati industriale. Si daca la inceput organismul a luptat sa-si mentina greutatea cu care fusese obisnuit pret de o viata, la un moment dat a cedat, iar kilogramele au inceput sa se acumuleze destul de vizibil, de la o saptamana la alta, cum poti vedea in imaginile de mai jos. In primele 6 saptamani de la schimbarea regimului alimentar i-au disparut 6 packs (patratelele de pe abdomen), peste care se instalase deja o burta maricica. Dar a continuat in acelasi ritm, marindu-si aportul caloric zilnic de la 2000 calorii la 5000 de calorii.

Desi isi propusese sa se ingrase, Drew nu s-a asteptat sa dezvolte dependenta pentru diverse alimente si bauturi in doar 6 luni de abatere de la stilul sanatos de viata. Printre produsele de care a devenit dependent in acest scurt interval de timp se numara…

Articol integral si imagini la:
http://www.grasomega.ro/un-antrenor-de-fitness-a-devenit-obez-pentru-a-demonstra-ca-oricine-poate-slabi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.