Trupa “One two step” va fi prezenta la Cupa Scolilor/Liceelor, Street Dance, etapa judeteana.

Anul aceasta in aprilie se implinesc 2 ani de cand e infintata trupa “One two step”.

Tot in aceasta luna ei vor participa la un concurs de street dance unde spera sa se intoarca cu locul de pe podium, asa cum a devenit o traditie. In saptamanile urmatoare trupa trece printr-o noua provocare aceea de a participa la Cupa Scolilor/Liceelor la Street Dance, etapa judeteana, care va avea loc in data de 3 – aprilie – 2013,ora 16:00 la Sala Polivalenta Elisabeta Lipa din Botosani.Ei vor avea placerea de a urca pe aceeasi scena cu 2 solisti cunoscuti si anume C.R.B.L. si Nane.

 

“Speram ca sa ne intoarecem cu un premiu asa cum am facut si pana in momentul actual la celelate concursuri unde am participat. Dorim sa aducem multumiri domnului director Pochiscan Emilian de la liceul “Regina Maria” una dintre persoanelele care ne este alaturi si nea oferit un spatiu unde putem repeta in liniste, doamnei profesoare Gomeniuc Oana, domnului consiler Dorin Birta,domnului primar ing.Dorin Alexandrescu cat si cadrelor didactice ca sunt alaturi de noi. Acestea sunt o parte dintre persoanele care ne sunt alaturi din lista noastra care nu se termina. Va multumim din suflet.”

 

Trupa “One two step”spera ca persoanele din judet care au luat parte la fiecare aparitie a lor in Dorohoi cat si in Botosani sa le fie alaturi la acest concurs.

Orice mesaj si incurajare o puteti face la adresa de facebook : http://www.facebook.com/onetwostep17

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.