Tratamentul de micropigmentare a scalpului, lansat in premiera in Romania!

NPM

Mihai Mitoseru este cel care se va supune acestui tratament revolutionar, pentru prima data in Romania. Tratamentul va fi efectuat de catre maestrul Moshe Alul, cel mai reputat tattoo artist din Israel si inventatorul tehnicii de micropigmentare a scalpului cu ajutorul unui Roller cu 56 de ace.

Tratamentul de micropigmentare a scalpului reprezinta o solutie imediata pentru persoanele care sufera de calvitie sau alopecie, barbati sau femei, indiferent de varsta. Tratamentul este nonchirurgical, noninvaziv, nu are reactii adverse si nu necesita perioada de recuperare, constituind o alternativa viabila pentru procedura de transplant de par.
Micropigmentarea scalpului recreeaza aspectul de foliculi de par naturali, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, combinati pentru a se potrivi perfect nuantei naturale a parului. Rezultatele sunt imediate si permanente, dupa o singura sedinta de tratament.

Maestrul Moshe Alul, cel mai renumit tattoo artist din Israel si inventatorul tehnologiei de machiaj permanent Oron 57, a obtinut patentul pentru un dispozitiv revolutionar: Rollerul, pentru micropigmentarea scalpului. Rollerul este proiectat cu 56 de ace, minimizeaza durerea si faciliteaza efectuarea tratamentului de micropigmentare a scalpului,
reducand timpul de lucru cu 80% comparativ cu tratamentul clasic cu un singur ac. Prin simpla manevrare rapida a rollerului pe scalp, este recreat aspectul de foliculi de par naturali, distinctia dintre foliculii de par reali si cei recreati fiind practic insesizabila. Inovatia consta in faptul ca tratamentul de micropigmentare a scalpului cu Rollerul dureaza numai 45 de minute,
este necesara o singura sedinta de tratament, iar efectul este permanent, neexistand riscul de decolorare, spre deosebire de tratamentele clasice cu un singur ac, ce dureaza aproximativ 3 ore, fiind necesare minim 6 sedinte de tratament.

„Tratamentul de micropigmentare a scalpului se adreseaza persoanelor care sufera de calvitie, alopecie sau care vor sa acopere cicatricile existente in urma interventiei chirurgicale de transplant de par. In cazul persoanelor cu par rar, tratamentul estetic de micropigmentare a scalpului acopera regiunile problematice si creeaza aspectul de par des.”, declara maestrul Moshe Alul.
„Tratamentul de micropigmentare a scalpului imbunatateste considerabil infatisarea si increderea persoanelor care se confrunta cu lipsa sau caderea parului”, adauga Alul.

Dispozitivul Oron 57 respecta cele mai stricte standarde de calitate si este certificat oficial de autoritatile medicale din Europa (Comisia Europeana).
 
Caderea parului este cea mai frecventa afectiune cu care se confrunta barbatii, cu preponderenta, dar si femeile, fiind cauzata de factori genetici si hormonali. Alopecia este resimtita de barbati inca de la varsta de 20-30 de ani, imbatranindu-i prematur, si poate genera complexe severe. Procedura chirurgicala de transplant de par implica numeroase riscuri: grefele de par pot sa nu fie acceptate de scalp,
cicatricile ramase in urma tratamentului, infectii, aspectul nenatural al parului. Tratamentul de micropigmentare a scalpului se dovedeste a fi o solutie imediata si accesibila, pentru toti cei care se confrunta cu lipsa sau caderea parului!
    
Beauty Tech este o companie de import si distributie de echipamente estetice de inalta tehnologie, pentru clinici medicale si saloane de infrumusetare. Beauty Tech se angajeaza sa ofere partenerilor sai cele mai inovative, avansate si sigure tehnologii de pe piata la ora actuala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.