Toaleta publica transformata in casa de vacanta de lux – foto –

Un britanic in varsta de 56 de ani a demonstrat ca vointa, imaginatia si desigur un buget rezonabil sunt ingredientele cu ajutorul carora poti transforma in casa orice spatiu, chiar si o toaleta publica degradata si abandonata.

3-exterior spate casa vacanta plaja sheringham norfolk marea britanieIn urma cu trei ani, constructorul britanic Nick Willan a cumparat o toaleta publica lasata in paragina, situata pe malul marii, in localitatea Sheringham, Norfolk, pe care a reusit sa o transforme intr-o superba casa de vacanta, cu doua etaje.

Pozitia fostei toalete publice a fost cea care l-a ambitionat pe britanic sa castige cu orice pret licitatia organizata pentru vanzarea ei. Si pentru ca au fost mai multe persoane care au vrut sa puna mana pe vechea constructie de pe malul marii, pretul de vanzare a crescut vertiginos de la 50,000 Lire sterline, cat a fost la pornire, pana la 104,000 Lire, cat a platit Nick Willan pentru titlul de proprietate. Nici macar sotia sa nu i-a inteles inversunarea, considerandu-l cel putin nebun.

Dupa alte 85,000 Lire sterline cheltuite si trei ani de lucrari anevoioase de reconstructie si renovare a cladirii vechi si degradate, britanicul i-a daruit sotiei sale…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/03/toaleta-publica-transformata-in-casa-de-vacanta-de-lux-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.