Tendintele sezonului toamna-iarna 2014 / 2015 in amenajari interioare

Sezonul toamna – iarna a inceput deja, ceea ce inseamna ca este momentul sa ne punem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de design si amenajari interioare, pentru a sti ce finisaje, decoratiuni si modele de mobilier sunt in trend si ce stiluri de amenajare se poarta.

1-tapet decorativ in dungi tendinte amenajari interioare 2015La fel ca in ultimii ani, se va acorda o atentie sporita detaliilor si elementelor decorative si textile care, asa cum stii deja, au darul de a imbraca o casa si de a-i da acea nota distincta pe care o cautam cu totii.

Stiluri predominante in sezonul toamna-iarna 2014/2015:

Tendinta spre relaxare se face remarcata in mai toate domeniile, iar in domeniul amenajarilor interioare relaxarea se poate induce cu ajutorul stilurilor eclectic, industrial, rustic etc. Cu alte cuvinte, se afirma mai ales stilurile de amenajare diametral opuse celor rigide care sunt definite de linii drepte, culori sobre, textile si decoratiuni pretioase.

Confortul si functionalitatea sunt cele doua elemente care vor fi impreunate astfel incat sa se obtina acel decor relaxant al locuintei.

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/09/tendintele-sezonului-toamna-iarna-2014-2015-in-amenajari-interioare/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.