Telekom Electronic Beats ajunge pe scena muzicii din România

Nightmare on Wax, Modeselektor,Golan, YellLow lanseaza Telekom Electronic Beats in Romania

Nightmare on Wax, Modeselektor,Golan, YellLow lanseaza Telekom Electronic Beats in Romania

Unul dintre cele mai expresive și mai dinamice proiecte de muzică electronică din Europa, născut în Germania, inima celor mai cool petreceri de gen de pe continent, Telekom Electronic Beats (TEB) a ajuns acum și în România, dând beatul celor mai tari petreceri din oraș.

Proiectul va demara în 13-14 aprilie, cu o serie de concerte în Control Club, București, susținute de Nightmare on Wax, DJ și compozitor de muzică electronică din Leeds, Anglia, și de Modeselektor, un duo german de muzică electronică format din Gernot Bronsert și din Sebastian Szary.

Line-upul va fi completat de artiști locali: Golan, YellLow, Otherside și Temple Invisible. Concertele promit cel mai bun beat electronic.

Pe website-ul local www.electronicbeats.ro, cât și pe pagina de Facebook a Telekom Electronic Beats veți putea găsi info din muzica electronica locală și internațională, cele mai noi tendințe culturale din domeniul tehnologiei, designului, modei și al artelor.

E greu să prinzi într-un singur eveniment diversitatea muzicală de pe scena electronică actuală, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu putem încadra într-un gen anume trupele și live acturile de la Marea Debarcare Telekom Electronic Beats din 13 și 14 aprilie de la Control Club. De la nume sonore, a căror carieră se întinde pe mai bine de două decenii, la trupe locale ce abia au început să respire aerul festivalurilor de gen, Marea Debarcare Telekom Electronic Beats surprinde perfect această diversitate ce depășește sfera muzicii electronice.

Hai pe 13 și 14 aprilie în Control Club la evenimentul de lansare Telekom Electronic Beats în România. Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.