Tableta PC GoClever Tab A971

goclever-tab-a971

 

 

Formatul ecranului este de 4:3, o rezolutie de 1024 x 768 de pixeli, iar carcasa modelului este acoperita cu un material special anti-alunecare cu o textura neteda.

Difuzorul a fost plasat la spate, dar intr-un loc care este putin probabil sa fie atins cu mainile in timpul operarii, indiferent daca utilizatorul lucreaza pe orizontala sau verticala. Porturile si conectorii sunt situate pe lateral. Tableta are trei butoane, resetare – ON / OFF si control al volumului. Celelalte controale se realizeaza prin atingerera ecranului .

Pe panoul frontal se regaseste o camera web de 0,3 megapixeli. Acest lucru nu este in mod clar hardware-ul care va satisface un fotograf autodidact, dar se prezinta destul de bine in videoconferinta pe Skype.

Designerii au comprimat toate porturile de comunicare pe o singura parte.  Aveti acces la un set clasic, care consta dintr-un port micro-USB, mini-HDMI, slot pentru card SDHC, conector jack de 3,5 mm si o retea dedicata de alimentare. Pentru cei care prefera un port USB full-size, producatorul a adaugat el in pachet un adaptor care permite conectarea de stick-uri de memorie si modemuri 3G.

GoClever Tab A971 este echipat cu un card de retea care accepta standardul WiFi b / g / n.Tableta are o baterie litiu-polimer, cu o capacitate de 6000 mAh ce permite o autonomie de cinci ore consecutiv, cu folosirea dispozitivului pentru navigare pe internet.

Dispozitivul suporta Adobe Flash, versiunea 11.1. Nu a inregistrat probleme cu afisarea de clipuri video postate pe Internet. Puteti rula jocuri din browser-ul dvs., acestea fiind afisate in modul ecran complet.

In ceea ce priveste compatibilitatea cu formate media, precum si suite de birou, echipamentul a deschis fara probleme orice extensie comuna, variind de la EPUB (carte virtuala) si salvat in format PDF, documente si fotografii, la filme (AVI, MKV, RMVB, 3GP, MP4) si muzica (FLAC, WAV si MP3). Capacitatile hardware ale aparatului permit, de asemenea, sa  rulati clipuri in format Full HD, desi rezolutia completa va fi afisata numai atunci cand dispozitivul este conectat la televizor.

Un dezavantaj este lipsa modemmului 3G care reduce confortul de utilizare si a dispozitivului si GPS receiver integrat.

Pentru acest dispozitiv consumatorul va trebui sa plateasca aproximativ 849 lei.  Mai multe detalii gasiti pe site-ul producatorului: http://goclever.com/ro/ro

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.