Sven Väth was … on a Mission

Aflat deja în al 18-lea an de evoluție pe scena muzicii electronice din România, fenomenul “The Mission” a decis că este timpul să ne bucure “in mind & spirit” cu un eveniment ticluit și organizat ca la carte. Așa se face, că pe 24 martie iubitorii de muzică au avut șansa să îi vadă (și implicit asculte) pe Babba (Sven Väth), Mirko Loko, Dixon și Victor Stankov. În mod natural, nici că puteam sta de-o parte.

Evenimentul s-a desfăsurat în Pavilionul C6, de la Romexpo, locația prinzând viața datorită proiecților futuriste, ce au însoțit muzica de la început până la final.

Într-o atmosferă ruptă dintr-un univers în care muzica ,și nimic altceva, face legea, Victor Stankov a dat tonul, urmat îndeaproape de Mirko Loko. Numărul celor prezenți a început să crească simțitor – marea familie a iubitorilor de muzică electronică își sărbătorea reuniunea.

Pe la ora 2:00 scena l-a primit cu un vibrato general pe cel care, fără doar și poate, a ținut capul de afiș – Sven Väth. Cu o colecție impresionantă de viniluri, artistul german și-a construit un set impecabil, lucru ușor recunoscut de către publicul avid de muzică techno.

Stilu-i inconfundabil și ansamblul de mixuri atent selecționate au rezonat cu audiența, atmosfera devenind încet, încet feerică. Omul care a avut și încă are un cuvănt greu de spus în ceea ce privește muzica electronică, nu a dezamăgit cu siguranță niciun fan prezent la eveniment.

Momentul de încheiere i-a aparținut lui Dixon, deși petrecerea avea să continue cu un afterparty pe care organizatorii l-au ținut în Bunker 91.

Photo credit (main): The Mission

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.