SuperChill single nou – Curcubeu –

Trupa pentru care muzica este o stare de spirit transformată într-un stil de viață.

Nu demult pe piața muzicală din România a luat naștere un nou proiect plin de culoare și energie lansat de către casa de producție Drum Box Production.

SuperChill Acesta se numește SuperChill și și-a propus ca în scurt timp să devină un nume foarte sonor în țară prin simplul fapt că proiectul are toate ingredientele necesare pentru a avea succes: muzică de calitate, percuție, dans, vitalitate și energie pozitivă cât cuprinde, toate într-un show susținut de o echipă tânără și ambițioasă.
Trupa a luat deja parte la multe evenimente importante, unde a lăsat o impresie foarte bună. Și nici nu are cum altfel, având în vedere că toți membrii sunt cool, talentați, cu o dorință nebună de a face lucruri bune pe plan artistic și totodată dispuși să facă o schimbare majoră în peisajul muzical autohton.
SuperChill vă propune un show de neuitat, colorat, energic, hipnotizant, pe ritmuri muzicale dintre cele mai complexe.

În mai puțin de un an de zile de la lansarea oficială pe piața muzicală SuperChill a ajuns să fie invitată la toate emisiunile importante ale televiziunilor mari din România, acolo unde a făcut o impresie excelentă. Complimentele din partea celor care întâlnesc trupa nu încetează să apară, iar acest lucru nu poate decât să confirme seriozitatea cu care membrii acesteia își fac treaba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.