Succes internațional pentru “Liar”, noul single Sandra N.

Sandra N.

Sandra N. a lansat recent un nou videoclip pentru piesa “Liar”, produsă de Adrian Sînă, melodie care se bucură deja de un feedback foarte bun din străinătate. După ce a intrat în playlist-ul mai multor posturi de radio importante din Rusia și Kosovo, a urmat o surpriză și mai mare din Chile, unde “Liar” a fost difuzată pe Bang TV, canal urmărit în toată America de Sud.

“Am rămas plăcut surprinsă când am auzit piesa mea în cadrul acelui program, și auzeam realizatorii emisiunii vorbind despre Sandra N. din România. Este un sentiment extrarordinar faptul că munca și muzică mea sunt apreciate de cât mai multă lume, mai ales că versurile de la “Liar” și o parte din linia melodică au fost scrise de mine. Sper să mai primesc astfel de vești și din alte părți ale lumii”, a declarat Sandra N..

Acest lucru nu este însă o premieră pentru Sandra, piesa “Boracay”, cântată împreună cu Akcent, ajungând number one în Azerbaidjan, Bulgaria și Turcia, dar și în top 10 în mai multe țări din Europa și Asia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.